Για τον αλεξη

Για τον αλεξη

23 Οκτ 2009

Η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση έβγαλε την κουκούλα της

Το "σοσιαλιστικό" βαθύ κράτος, έβγαλε την κουκούλα του! Μετά την αστυνομοκρατία και την εγκαθίδρυση στρατού κατοχής στο κέντρο της Αθήνας, η απάντησή του στη βάναυση δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, ήταν η με κάθε τρόπο συγκάλυψη των δολοφόνων και η άμεση επίθεση σε αγωνιστές/τριες που κατέβηκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για τις κρατικές δολοφονίες. Το παραπάνω σκηνικό τρόμου και επίδειξης σοσιαλιστικής πυγμής, έρχεται να συμπληρώσει ο απόλυτος επικοινωνιακός αποκλεισμός. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ εδώ και μέρες, έντεχνα και πεισματικά κωφεύουν και αποσιωπούν τη δράση των ένστολων τρομοκρατών.

Ο φασισμός και η καταστολή που επιφυλάσσει στους αγωνιστές και σε κάθε φωνή διαμαρτυρίας, δεν μπορεί πλέον να κουκουλωθεί κάτω από γελοία ονόματα και χρυσωμένες λέξεις. Το νεοβαφτισμένο υπουργείο "Προστασίας" του Πολίτη, απέδειξε πως είναι διατεθειμένο να προστατεύσει μέχρι θανάτου, χρησιμοποιώντας τις πατροπαράδοτες συνταγές και πρακτικές κάθε κράτους... βασανιστήρια, αστυνομική βία, κρατική τρομοκρατία, καταστολή!

Και παρά τις δηλωμένες αντιθέσεις τους ενάντια στον κουκουλονόμο, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα για τη διατάραξη της ισορροπίας της ποινικής νομοθεσίας, αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι δηλωμένοι φασίστες το έκαναν οι κουκουλωμένοι με το σοσιαλισμό φασίστες!

Για πρώτη φορά με δικονομικά μαγειρέματα και σκευωρίες, εφαρμόζεται η χρήση του ιδιώνυμου! Πλημελληματικές κατηγορίες μέσα σε μία νύχτα μετατράπηκαν σε κακούργημα!

Δεν ποινικοποιείται έτσι απλά η χρήση της κουκούλας, ποινικοποιούνται συνολικά οι ταξικοί και κοινωνικοί αγώνες, ποινικοποιείται κάθε φωνή και δράση διαμαρτυρίας και αντίστασης ενάντια στη βία και την τρομοκρατία που το κράτος προσπαθεί να επιβάλλει.


Πηγή: http://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: