Για τον αλεξη

Για τον αλεξη

2 Οκτ 2009

Η Αποχή απ' τις εκλογές είναι Δικαίωμα!

Η πολιτικοί, στην απελπισμένη τους προσπάθεια να εντάξουν όσους περισσότερους μπορούν στο φτιαχτό τους κόσμο μας λένε ότι η αποχή είναι ένδειξη παραμέλησης των καθηκόντων μας ως πολίτες, πολίτικη αδιαφορία, ασυνειδησία και ανευθυνότητα. Το σύστημα έχει δημιουργήσει τέτοια complex στην κοινωνία ώστε ο κόσμος σημαδεύει και ξεχωρίζει αυτούς που απέχουν.

Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις ας λάβουν υπ' όψιν το εξής: η αποχή είναι ένα πλήρως αποδεκτό δικαίωμα σε μια δημοκρατική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να το κατηγορήσει ή να το αμφισβητήσει. Ένας άνθρωπος που απέχει και ξέρει το λόγο πολιτικά είναι το ίδιο συνειδητοποιημένος (στις μέρες μας και περισσότερο) με κάποιον που ψηφίζει ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει την ιδεολογία του ή έτσι θεωρεί. Μην πηγαίνετε να ψηφίσετε απλώς και μόνο για να ψηφίσετε, να έχετε λόγο. Είναι λάθος, αφού σταματήσετε να ψηφίζετε ένα κόμμα, να ψηφίσετε ένα άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι ''κοντά ιδεολογικά''.

Βάλτε εσείς οι ίδιοι τέλος στην πλύση εγκεφάλου του συστήματος που σας περιθωριοποιεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας αναγκάσει να κάνετε τίποτα. Μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή στα ψέματά τους, γιατί έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα.

Εκλογές = Ο πιο απολαυστικός καφές


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: