Για τον αλεξη

Για τον αλεξη

29 Μαΐ 2010

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κορκονέας και Σαλιαρέλης από τις 6/6

Στις 6/6 συμπληρώνονται 18 μήνες από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους ειδικούς φρουρούς Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαλαριώτη και ως εκ τούτου, όπως αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφού παρήλθε το χρονικό όριο της προφυλάκισής τους.

Κατόπιν σχετικής εισήγησης του εισαγγελέα, το δικαστήριο επέβαλε και στους δύο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την πόλη της Άμφισσας, διαμονή σε δηλωθείσα διεύθυνση στην πόλη της Άμφισσας και εμφάνιση πρωί και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Οι δύο κατηγορούμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του δικαστηρίου, καθώς είχαν ζητήσει να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Φαίνεται ότι το Κράτος δε θέλει να φυλακίσει 2 πιστά σκυλιά του. Δεν πτοούμαστε, ξέραμε ποιος ήταν και είναι ο ρόλος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, δε χρειαζόταν όλο αυτό το τσίρκο για να το μάθουμε και ούτε είχαμε καμιά προσδοκία από αυτήν να αποδώσει "δικαιοσύνη". Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί στα οδοφράγματα.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: