Για τον αλεξη

Για τον αλεξη

4 Ιουν 2008

Όχι στα ναρκωτικά - ναι στη ζωή

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτές τις ουσίες. Τις εισάγουν παράνομα στις χώρες ενώ οι κυβερνήσεις κοιμούνται, ή εγκρίνουν οι ίδιες την εισαγωγή τους. Μην πάρετε τα ναρκωτικά ως ένα τρόπο επανάστασης και δοκιμάσετε, δεν είναι επανάσταση. Επανάσταση σημαίνει αντίδραση, απαίτηση δικαιωμάτων, δύναμη, ενώ μ' αυτές τις ουσίες γίνεται το αντίθετο. Για να το ξεκαθαρίσουμε, επαναστάτης και ναρκομανής είναι έννοιες και καταστάσεις αντιφατικές και ασυμβίβαστες.
Ο άνθρωπος καταστρέφεται και εξαρτάται από αυτές, μέχρι να πεθάνει.

ΖΕΙΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.


Τα ναρκωτικά είναι το φονικό όπλο του κράτους για να αφανίσει κάθε είδος αντίστασης και θέλησης για απελευθέρωση. Δεν χρειάζεται να πούμε τις χιλιοειπωμένες και επαληθευμένες φράσεις "οι μπάτσοι πουλάνε την πρέζα" ή "το κράτος σκοτώνει με ηρωίνη". Αυτά και ο πλέον βλάκας και άσχετος τα καταλαβαίνει μέσα από την πείρα της καθημερινότητας του. Με διάφορες προπαγάνδες προσπαθούν να μας "πείσουν" να πάρουμε αυτές τις ουσίες, όπως η Νιρβάνα ή η έκσταση που νιώθεις άμα δοκιμάσεις κάποια τέτοια ουσία.

Σε μέρη στα οποία δεν βρίσκεται και πολύ "τυχαίος" κόσμος, μπορείς να βρεις από τη μία στιγμή στην άλλη κάποια τέτοια ουσία. Σε αυτές τις περιοχές βρίσκονται τα πιο απειλητικά κομμάτια για το σύστημα και άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι το κράτος προσπαθεί με την νάρκωση να καταπνίξει κάθε μορφή εξέγερσης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι φυλακές, και κυρίως του Κορυδαλλού, ιδιαίτερα μετά την εξέγερση το 1990, και η πλατεία Εξαρχείων. Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση ξέρει που χτυπάει και γι' αυτό δεν πρέπει να τους αφήσουμε και να υποκύψουμε σε αυτήν.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρετε. Είναι πανάκριβα, σας καταστρέφουν και δίνετε λεφτά ή στη κυβέρνηση ή στους μαλάκες εμπόρους... Είναι μία μορφή υποταγής στο κράτος. Πρέπει να δείξουμε την απέχθεια μας απέναντι στην "πρέζα".

Πρέπει να πάρουμε μέτρα πρόληψης, όπως ειδικά προγράμματα για τους μαθητές του Γυμνασίου, μέτρα απεξάρτησης, όπως κέντρα και μονάδες απεξάρτησης που να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δημόσια και δωρεάν, και μέτρα επανένταξης των πρώην πλέον χρηστών τέτοιων ουσιών. Όλα αυτά εννοείται ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ. Πιστεύω ότι τώρα δε χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: