Για τον αλεξη

Για τον αλεξη

9 Ιουν 2008

Έγγραφα της αστυνομίας για τον "εθνικό έλεγχο"


















Πάνω: Έγγραφο 1: Οι αστυνομικές εκθέσεις του διευθυντή Γιώτη στον ανώτερό του σχετικά με τις δραστηριότητες του αυτόνομου αυτού του κατειλημμένου σπιτιού (επιδείξεις ταινιών, συναυλίες, συζητήσεις, κ.λπ.)























Πάνω: Έγγραφο 2: Ο αστυνόμος διευθυντής Γεωργόπουλος υποβάλλει έκθεση σχετικά με 21 στοιχεία αναρχικών. Στο έγγραφο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις διευθύνσεις διαμερισμάτων, τους αριθμούς (αυτοκίνητα/μοτοσικλέτες), καθώς επίσης και τις έρευνες στην πιθανή αλλαγή κατοικιών.






















Πάνω: Έγγραφο 3: Οι αστυνομικές εκθέσεις του διευθυντή Γεωργόπουλου στον ανώτερό του σχετικά με τη συνεδρίαση της πρωτοβουλίας κατοίκων στα νότια Υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τη θέση, την ημέρα και το χρόνο της συνεδρίασης (23.06.2007). Ο αστυνομικός διευθυντής Γεωργόπουλος σιγουρεύεται ότι η συνεδρίαση πρόκειται να παρατηρηθεί.




















Πάνω: Έγγραφο 4: Οι αστυνομικές εκθέσεις του διευθυντή Γεωργόπουλου στον ανώτερό του σχετικά με τη συνεδρίαση της πρωτοβουλίας κατοίκων στα νότια Η ημερήσια διάταξη υποστηρίζει:Κέντρα υπερύψηλης τάσεως, πρώην αεροδρόμιο, κεραίες κινητών τηλεφώνων, ελεύθερων χώρων, υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τη θέση, την ημέρα και το χρόνο της συνεδρίασης (21.12.2005). Η αστυνομικός διευθυντής Γεωργόπουλος σιγουρεύεται ότι η συνεδρίαση πρόκειται να παρατηρηθεί.






















Πάνω: Έγγραφο 5: Στο έγγραφο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το επώνυμο, το όνομα, τις διευθύνσεις διαμερισμάτων και τα στοιχεία αδειών οδήγησης 20 αναρχικών Αφορά έναν συνηθισμένο στόχο της ελληνικής αστυνομίας να ψάξει «τα πρόσωπα».


Έτσι εξασφαλίζει το κράτος την "ομαλή" και "αρμονική" ανάπτυξη του. Ο φασισμός και η παραβίαση κάθε ελευθερίας είναι απαραίτητα για να επιζήσει ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός. Έχουμε φασισμό αν δεν το έχετε καταλάβει.


ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: